Tidligere eller passive medlemmer

Hallo,

Moderkirken retter et hjertelig velkommen til alle passive eller tidligere medlemmer. Moder-kirkens kjærlighet forblir uforandret og uforbeholden til alle som er eller har vært medlemmer.

Det er ganske vanlig at enkelte føler seg usikre på hvordan det står til med medlemskapet deres—de kan ha blitt medlemmer da de gikk i søndagsskolen, har drevet bort senere, og husker ikke om de meldte seg inn i Moderkirken eller om de fortsatt er medlemmer. Det er en lett sak å finne ut om du er medlem. Du sender bare en epost til Clerk@christianscience.com med ditt navn, adresse, telefonnummer, og medlemsnummer (dersom du har det). Bare spør ved sekretærens kontor om å få bekreftet at du er medlem og om vi har riktig kontaktinformasjon. Har du skiftet navn, er det lurt om du tar med ditt tidligere navn også. Vi vil kontakte deg snarest.

Et annet spørsomål som dukker opp er hvordan det går hvis noen ikke har betalt kontingenten. Medlemskapet er fortsatt gyldig.

Du er hjertelig invitert til å se webcast av årsmøtet. Du kan delta i diskusjoner på ChristianScience.com. Har du flere spørsmål, send dem gjerne til Clerk@christianscience.com.

Kirke er medlemmer som virker sammen. Den er kontinuerlig i forandring. Du vil sikkert se at dagens Moderkirke beveger seg framover i måten den gir uttrykk for kjærlighet og omsorg for medlemmer og for menneskeheten.

Varm hilsen,

Suzanne Riedel
Moderkirkens sekretær