Christian Science Eerste Cursusonderricht

Deutsch | English | Español Français Português русский язык | Svenska 日本語

Christian Science Eerste Cursusonderricht, een cursus in twaalf sessies in geestelijk genezen, waaraan werd vorm gegeven door Mary Baker Eddy voor diegenen, die geïnspireerd werden door de ideeën in haar boek Wetenschap en Gezondheid met Sleutel tot de Heilige Schrift en die het oprechte verlangen hebben, anderen te helpen door gebed. Het is een opmerkelijke en waardevolle mogelijkheid om je verder te verdiepen in je relatie met God.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze cursus is de eerste stap die je moet doen, met je verlangen naar God te gaan. Het is God, die in jou het verlangen naar een dieper, geestelijk begrijpen heeft doen ontwaken en je kunt Hem vertrouwen, dat Hij jou zal leiden naar het juiste moment, de juiste plaats en de juiste leraar.

Het zal je ook helpen om Artikel XXVI en XXVII van de Kerkhandleiding van de Moederkerkte lezen, die je in elke Christian Science leeskamer of Christian Science kerk kunt vinden. Deze artikelen bevestigen cursusonderricht, leerlingenbijeenkomsten en de regels waardoor ze bestuurd worden. Je kunt de Kerkhandleiding bestellen bij de online winkel.

Christian Science leraren

Geautoriseerde leraren van Christian Science, die over de hele wereld te vinden zijn, geven dit Eerste Cursusonderricht. Christian Science leraren zijn ervaren Christian Science practitioners, die een speciale opleiding hebben gevolgd om anderen te onderwijzen hoe de grondregels van Christian Science te gebruiken om te genezen. Een leraar houdt ieder jaar een cursus van twee weken, waar de leerlingen onderwezen worden hoe te genezen. Dit wordt Eerste Cursusonderricht genoemd, en iedereen, dus niet alleen maar kerkleden, kan contact opnemen met een leraar over het volgen van de cursus.

Hoe een Christian Science leraar te vinden

Christian Science leraren bevinden zich overal in de Verenigde Staten en in vele landen ter wereld. Wij hebben gemakshalve een complete lijst van Christian Science leraren voor je samengesteld, voorzien van hun contactinformatie en een korte persoonsbeschrijving. Leraren ontvangen graag vragen om inlichtingen en zullen die graag beantwoorden. Je kunt contact opnemen met elke leraar, niet uitsluitend met die in je eigen omgeving, voor meer informatie over cursusonderricht. Wellicht zul je met meerdere leraren willen spreken als je in gebed de mogelijkheden overweegt. Christian Science leraren – in gehoorzaamheid aan de Kerkhandleiding – doen niet aan leerlingenwerving, dus je hoeft geen enkele verplichting te voelen als je de ene leraar bezoekt en dan besluit bij een andere je aanvraag in te dienen.

Vragen?

Voel je vrij de Raad van Onderricht een mailtje te sturen naar BOE@csps.com of te bellen naar +1-617-450-3662 (in het Engels) als je andere vragen hebt.