Raamattu ja Tiede ja terveys

Raamattu 

Holy Bible - King James Version

Raamattu on keskeinen Kristillisen Tieteen ja sen parantamismenetelmän opiskelussa ja harjoittamisessa. Mary Baker Eddy ei löytänyt Raamattua opiskellessaan vain innoitusta ja johdatusta, vaan hän uskoi löytäneensä terveyden ja parantamisen henkiset lait, jotka olivat Jeesuksen opetusten ja tekojen taustalla. Hän kirjoittaa uraauurtavassa teoksessaan Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun: ”Raamattu on ollut ainoa lähteeni” ja ”ainoa oppikirjani” ja ”sisältää ohjeet kaikkeen parantamiseen” ja hän kuvaa sitä ”elämän merikortiksi” (Tiede ja terveys, sivut 126, 110, 406, 24). 

Tiede ja terveys

Finish CS

Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun on Mary Baker Eddyn pääteos ja sen parantamismenetelmän perusoppikirja, jonka hän löysi vuonna 1866 ja nimesi Kristilliseksi Tieteeksi. Jo yli 135 vuoden ajan lukijat ovat todistaneet, että tämän kirjan lukeminen ja tutkiminen ovat antaneet heille henkisen käsityksen Raamatusta ja heidän pysyvästä suhteestaan Jumalaan, ja se on johtanut myös fyysiseen paranemiseen ja henkiseen kasvuun.

Osta painettuTiede ja terveys–kirja 

Osta Tiede ja terveys joltakin seuraavalta e-kirjojen jälleenmyyjältä (englanniksi):

Kindle (Amazon) 
iBooks (Apple)
Nook/Nook Color (Barnes & Noble)
Kobo

Raamatun opiskelutekstit

Kristilliset tieteilijät perehtyvät säännöllisesti Kristillisen Tieteen Neljännesvuosivihkossa julkaistaviin raamatunopiskeluteksteihin. Ne muodostuvat toisiaan vastaavista kohdista, jotka on otettu Raamatusta ja Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun –kirjasta ja ovat Kristillisen Tieteen opiskelun perustekstit. Kristilliset tieteilijät soveltavat oppimaansa päivittäin sairauksien, vammojen ja kaikenlaisten muidenkin ongelmien parantamiseen sekä maailman puolesta rukoilemiseen. Viikon lopulla raamatunopiskelutekstejä käytetään saarnana sunnuntain jumalanpalveluksissa. Joka viikolle on oma tekstinsä. Lisää englanniksi (linkki englanniksi) 

Pastori

On tavallista, että ihmiset haluavat puhua kirkon pastorin kanssa. Kristillisen Tieteen pastori on tavattavissa kellon ympäri. Se johtuu siitä, että pastorimme ei ole henkilö vaan kaksi kirjaa, Raamattu sekä Mary Baker Eddyn kirjoittama teos Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun.Voit esittää ajatuksesi ja kysymyksesi näille kirjoille, niistä löydät etsimäsi vastaukset ja avun.