Raamattu ja Tiede ja terveys

Raamattu 

Holy Bible - King James Version

Raamattu onMary Baker Eddynopetusten perusta. Siitä hän kirjoitti näin: ”Raamattu on ollut ainoa lähteeni” ja ”ainoa oppikirjani”, ”elämän merikortti” sekä se, mikä ”sisältää ohjeet kaikkeen parantamiseen” (Tiede ja terveys,s. 126, 110, 24, 406). Kaiken ikäiset kristilliset tieteilijät tutkivat Raamattua ja ahkeroivat soveltaakseen oppimiaan Raamatun kertomuksia jokapäiväisessä elämässään. Raamattu ja Mary Baker Eddyn kirjoittama Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun muodostavat kirkonpastorin ja ovat keskeisiäpyhäkoulussaja kannattajien jatkuvassa opiskelussa.

Tiede ja terveys

Science and Health

Tiede ja terveys sekä avain Raamattuunon Mary Baker Eddyn pääteos ja Kristillisen Tieteenehdoton oppikirja. Se selittää niitä tieteellisiä lakeja, jotka ovatKristuksen Jeesuksenopetusten ja parantamisten taustalla. Jo ensimmäisestä luvusta ”Rukous” lähtien aina Ensimmäisen Mooseksen kirjan ja Ilmestyskirjan selityksiin asti kirjoittaja kehottaa lukijoita miettimään syvällisestiJumalankaikkeutta, ihmisen täydellisyyttä Jumalan henkisenä luomuksena ja miten näiden tosiasioiden ymmärtäminen saa aikaan paranemisen – aivan kuten tapahtui Raamatun alkuaikoina. Jo yli 135 vuoden ajan lukijat ovat todistaneet, että tämän kirjan lukeminen ja tutkiminen ovat antaneet heille henkisen käsityksen Raamatusta ja heidän pysyvästä suhteestaan Jumalaan, ja se on johtanut myös fyysiseen paranemiseen ja henkiseen kasvuun.

Osta painettuTiede ja terveys–kirja 

Osta Tiede ja terveys joltakin seuraavalta e-kirjojen jälleenmyyjältä:

Kindle (Amazon) 
iBooks (Apple)
Nook/Nook Color (Barnes & Noble)
Kobo

Raamatunopiskelutekstit

Kristilliset tieteilijät perehtyvät säännöllisesti Kristillisen Tieteen Neljännesvuosivihkossa julkaistaviin raamatunopiskeluteksteihin. Ne muodostuvat toisiaan vastaavista kohdista, jotka on otettu Raamatusta ja Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun –kirjasta ja ovat Kristillisen Tieteen opiskelun perustekstit. Kristilliset tieteilijät soveltavat oppimaansa päivittäin sairauksien, vammojen ja kaikenlaisten muidenkin ongelmien parantamiseen sekä maailman puolesta rukoilemiseen. Viikon lopulla raamatunopiskelutekstejä käytetään saarnanasunnuntain jumalanpalveluksissa. Joka viikolle on oma tekstinsä. lisää englanniksi

Pastori

On tavallista, että ihmiset haluavat puhua kirkon pastorin kanssa. Kristillisen Tieteen pastori on tavattavissa kellon ympäri. Se johtuu siitä, että pastorimme ei ole henkilö vaan kaksi kirjaa, Raamattu sekä Mary Baker Eddyn kirjoittama teos Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun.Voit esittää ajatuksesi ja kysymyksesi näille kirjoille, niistä löydät etsimäsi vastaukset ja avun.