Rukous ja terveys

Terveydenhoito

ll-missy-slider

Terveydenhoito on tärkeää jokaiselle. Tyypillinen kristillinen tieteilijä käyttää todennäköisesti hoitokeinonaan ainutlaatuista tapaansa rukoilla. Käytämme tätä tieteellistä rukousta nykyaikana, koska se toimii. Sukupolvien ajan se on osoittautunut tehokkaaksi – monta kertaa vasta sen jälkeen, kun lääketieteellinen diagnoosi on todennut sairauden parantumattomaksi. Tämä parantamistapa on selitetty kokonaan Mary Baker Eddyn kirjoituksissa.

Tosielämän paranemiskokemuksia

Steve - Lives Lived

Kristillisen Tieteen praktikot ovat osa laajaa tukiverkostoa. He ovat kokopäiväisiä ammatinharjoittajia, jotka hoitavat potilaita rukouksella. Itse asiassa tieteellinen rukous on meidän hoitomuotomme. Praktikot antavat henkistä ohjausta ja vastaavat mielellään tätä parantamismenetelmää koskeviin kysymyksiin.

Toisenlaista merkittävää apua saa Kristillisen Tieteen hoitajilta, jotka tarjoavat henkistä rohkaisua ja taitavaa fyysistä hoitoa. He auttavat peseytymisessä, pukeutumisessa, haavojen hoidossa, liikkumisessa, ruoanvalmistuksessa jne.

Kysy, keskustele jonkun kanssa tai etsi apua

Lasten terveydenhoito

Young girls in Sunday School

Kristilliset tieteilijät jakavat yhteiskunnan yleisen kiinnostuksen lasten hyvinvointiin. Reilusti yli vuosisadan ajan menetelmämme on osoittautunut tulokselliseksi, turvalliseksi ja tehokkaaksi hoitotavaksi sekä pikkulapsille että aikuisille.

Itse asiassa kristilliset tieteilijät katsovat lasten parantamisen olevan heidän tärkeä panoksensa yhteiskunnalle. Toimimme yhdessä yhteiskunnan ja julkisten terveysviranomaisten kanssa lapsia koskevissa lääketieteellisissä kysymyksissä.

Esitelmät

Host a lecture general-audience

Mary Baker Eddy perusti Kristillisen Tieteen esitelmätoimikunnan 1898 vastaamaan nopeasti kasvavaan kiinnostukseen hänen löytämäänsä Kristus-parantamisen Tiedettä kohtaan. Silti Kristillinen Tiede on yhtä merkityksellinen nykyään kuin se oli 1898. Kun kiinnostus henkisyyteen ja rukouksen yhteydestä terveyteen on lisääntynyt viime vuosina, Mary Baker Eddyn elämäntyöllä on edelleen runsaasti tarjottavaa tälle nopeasti kehittyvälle tutkimusalueelle.

Esitelmätoimikunnan jäseniä on joka puolella maailmaa. Kaikki ovat kokeneita Kristillisen Tieteen parantamisen harjoittajia. Esitelmissään he kertovat käytännön kristillisyydestä sekä myös ajankohtaisista paranemiskertomuksista, jotka ovat olleet seurausta Kristillisen Tieteen opiskelusta ja soveltamisesta.

Esitelmät Speakers Your Daily Lift

Peruskurssit

Niitä henkilöitä varten, jotka ovat todella kiinnostuneita tästä uskonnosta, on eri puolilla maailmaa opettajia, jotka pitävät tiiviitä 12-päiväisiä kursseja Kristillisen Tieteen teologiasta ja käytännöstä.

Julkaisut

Raamattu ja Tiede ja terveys

The Bible & Science and Health - stain glass window in the Church

Raamattu ja Mary Baker Eddyn kirjoittamaTiede ja terveys sekä avain Raamattuun sisältävät käytännön ideoita ja kuvauksia rukoilemisesta ja paranemisesta sekä innoitusta koko iäksi.Tiede ja terveyden sata viimeistä sivua kertovat esimerkkejä siitä, miten ihmiset ovat parantuneet lukemalla näitä kahta kirjaa. 

Kristillisen Tieteen Viestin

Kristillisen Tieteen Viestin ilmestyy sekä painettuna että nettiversiona yli 20 kielellä. Sen ensimmäinen painos ilmestyi saksaksi 1903. Artikkelit ja todistukset, joita Viestin julkaisee, osoittavat, miten paljon Jumala rakastaa jokaista tässä maailmassa riippumatta iästä, sukupuolesta, taustasta ja kansallisuudesta ja miten tämä rakkaus koskettaa sydämiä tuoden lohdutusta ja ratkaisuja.

Muut julkaisut

Muut painetut ja verkkopohjaiset julkaisut käsittävät kirjoja, lehtiä ja pamfletteja samoin kuin äänitallenteita, musiikkia cd-levyillä kaikenikäisille sekä verkko- ja radiolähetyksiä, joita on saatavilla lukusaleista. Nämä ja kaikki muut julkaisut kertovat mieltä kohottavista, ongelmia ratkaisevista ideoista. Lehtiin kuuluu myös opaskirjanen päivittäistä raamatunopiskelua varten. Monen eri uskonnon edustaja lukee uusia ideoita antavaa kirjallisuuttamme, jota ilmestyy päivittäin, viikoittain, kuukausittain ja neljännesvuosittain. Monet ovat kuulleet sanomalehdestämme The Christian Science Monitor. Käy tutustumassa siihen netissä: CSMonitor.com (linkki englanniksi).

Keskustele jonkun kanssa tai etsi apua

Onko sinulla kysyttävää? Haluatko vain jutella? Tarvitsetko apua? Henkilöt ja yhteisöt ovat käytettävissäsi verkossa ja alueellasi.