Jäsenistölle

Global members collage (International pages)

Jäsenistölle

Kirkon uutiset ja tapahtumat

Yleiset kirkon uutiset, sosiaalinen media ja uutiskirjeet

The Mother Church original ediface and its bell tower (in the foreground)

Ihmiset voivat pysyä ajan tasalla käymällä tämän sivuston kirkon uutiset –kohdassa ilmoittautumalla uutiskirjeiden sähköpostituslistalle tai seuraamalla kirkkoa sosiaalisessa mediassa. Suurin osa tästä tiedosta on englanniksi, mutta joitakin ilmoituksia lähetetään muillakin kielillä. Kirkon uutiset englanniksi 

Kokoukset, työpajat ja inspiraatiotapahtumat

Folks chatting outside during the Church Alive summit in the UK

Kesäkuussa pidettävän vuosikokouksen (englanniksi) aikana olet tervetullut kuuntelemaan ja pohtimaan virkailijoiden raportteja sekä yleisraportteja kentältä. Ne käsittelevät yhteistä aihetta, jonka on valinnut Kristillisen Tieteen johtokunta. Kirkot saattavat myös toisaalta järjestää yksilöllisiä haarakirkkotyöpajoja eri aiheista. 

Yksilölliset toiminnot

Peruskurssi

Kristillisen Tieteen peruskurssin, 12-päiväisen henkisen parantamisen kurssin, voi käydä syventääkseen ymmärrystään ja laajentaakseen Kristillisen Tieteen harjoittamistaan. Sekä ennen kurssia että sen jälkeen kukin voi rukoilla päivittäin itsensä, muiden ja koko maailman puolesta

Kristillisen Tieteen praktiikka

Finnish HE

Jos joku on sitoutunut kokopäiväisesti parantamistoimintaan, hän voi hakea Kristillisen Tieteen praktikoksi listaamista Kristillisen Tieteen Viestimeen

Kristillisen Tieteen hoitotyö

Kristillisen Tieteen hoitajat (linkki englanniksi) auttavat ylläpitämään parantavaa ilmapiiriä ja auttavat myös ihmisiä toimimaan mahdollisimman normaalisti parantumisen edetessä. 

Lahjoittaminen

Ihmiset voivat antaa aikaansa, kykyjään, rakkauttaan ja paljon muutakin kirkolle. He voivat kirjoittaa rukouksistaan, innoituksestaan, paranemisistaan ja kokemuksistaan ja antaa ne Kristillisen Tieteen Viestimen käyttöön. He voivat myös osallistua haarakirkon toimintoihin, voivat lahjoittaa Äitikirkolle (maksaa jäsenmaksun) ja enemmänkin.

Yksilölliset mahdollisuudet

Opiskelu

Science and Health cover (Finnish)

Raamattu ja Mary Baker Eddyn kirjoittama Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun ovat Kristillisen Tieteen ydin. Näiden kirjojen opiskelu viikoittaisten Kristillisen Tieteen raamatunopiskelutekstien avulla tekee henkisten totuuksien soveltamisen elämään luonnolliseksi ja helpoksi. Myös Mary Baker Eddyn elämän ymmärtäminen voi vahvistaa kykyäsi harjoittaa Kristillistä Tiedettä. 

Lehtitilaukset ja muut tuotteet

Monenkielisiä artikkeleita, myös suomenkielisiä, on saatavilla Herald-sivustolta, englanninkielisiä saa vastaavasti The Christian Science Journal- ja The Christian Science Sentinel –lehdistä. Muita tuotteita, jotka saattavat tukea yksilöllistä opiskeluasi, ovat Raamatun sanakirjat, selitysteokset, otteet klassikkoartikkeleista jne.

The Christian Science Monitor

The Christian Science Monitor ei ole vain jäseniä varten, se on palkintoja voittanut kansainvälinen puolueeton uutislähde (englanniksi). Sen sanoma on: ”Ketään ihmistä vahingoittamatta siunata koko ihmiskuntaa.” (Ks. The First Church of Christ, Scientist, and Miscellany, s. 353).

Kirkon toiminnot

Kirkon tilaisuudet

Jäsenet työskentelevät yhdessä tehdäkseen jumalanpalveluksista ja keskiviikon todistuskokouksista mahdollisimman onnistuneita. 

Pyhäkoulut

Students in a discussion at Sunday school

He järjestävät myös käytännönläheistä, Raamattuun perustuvaa pyhäkouluopetusta lapsille 20-vuotiaiksi asti. Verkkopyhäkoulu (englanniksi)

Lukusalit ja esitelmät

Jäsenet toimivat, rukoilevat ja kertovat Kristillisestä Tieteestä aktiivisesti yleisölle Kristillisen Tieteen lukusaleissa. Lisäksi he organisoivat ja tukevat rukouksin esitelmiä sekä kutsuvat ihmisiä niihin.

Julkaisutoimikunnat

Lehdistö vaikuttaa jatkuvasti yleiseen ajatteluun, joka koskee laajaa aihepiiriä. Julkaisutoimikunnan työn kautta jäsenet auttavat jakamaan täsmällistä tietoa Kristillisestä Tieteestä yleisölle. 

Nuoriso kirkossa

Youth Summit

Kuka tahansa voi osallistua Äitikirkon Nuoriin, joka on suunnattu henkisten ajattelijoiden uudelle sukupolvelle kaikissa kirkon toiminnoissa. Nämä ovat erityisesti nuorille perustettuja, ja niihin kuuluu pyhäkoululuokkia, Kristillisen Tieteen järjestöjä (CSO) korkeakouluissa ja yliopistoissa ja aktiivista kirkon jäsenyyttä. Lue lisää time4thinkers.com (englanniksi)

Jäsenyys, rukouksin tukemista

Ihmiset voivat liittyä paikallisiin Kristillisen Tieteen haarakirkkoihin tai Kristillisen Tieteen yhdistyksiin kuten myös Äitikirkkoon. Ihmiset osallistuvat myös epävirallisiin ryhmiin opiskellakseen Kristillistä Tiedettä ja pitääkseen epävirallisia jumalanpalveluksia kautta maailman. 

Yhteisöllisyys

Kahden kesken

A Christian Science practitioner

Jos haluat pitää yhteyttä muihin mutta et halua suurta yleisöä, nämä henkilöt ovat valmiita juttelemaan netissä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Lue lisää

Tapahtumissa ja netissä

Omalla alueellasi saatetaan pitää yleisöesitelmiä, lukusalitapahtumia ja muita toimintoja.  

Kerro muille Kristillisestä Tieteestä

Artikkeleita, miten kertoa muille

Miten rukoilla Kristillisen Tieteen jakamisen puolesta? Tästä tärkeästä toiminnasta on olemassa joitakin artikkeleita Kristillisen Tieteen Viestimessä. 

Kirkko yhteiskunnassa ja verkossa

Kristillisen Tieteen haarakirkot on järjestetty palvelemaan yhteiskuntaa. On tärkeää miettiä, mitä voimme tehdä varmistuaksemme siitä, että ihmiset tietävät Kristillisestä Tieteestä, kirkosta ja kaikista sen toiminnoista. Eräs tapa saattaa olla tehdä se internetin välityksellä. Lue lisää englanniksi

Kristillinen Tiede verkossa ja sosiaalisessa mediassa

Open conversations

Voit jakaa linkkejä tälle verkkosivustolle ystäviesi kanssa käyttäen painikkeita, jotka on tarkoitettu sähköpostin, Facebookin ja Twitterin kautta jakamiseen.