Aikaisemmin jäseninä olleet tai ei-aktiiviset jäsenet

Hei, ystäväni!

Äitikirkko toivottaa rakastavasti tervetulleiksi kaikki passiiviset ja aiemmat jäsenet. Äitikirkon rakkaus pysyy muuttumattomana ja ehdottomana kaikkia kohtaan, jotka ovat tai ovat olleet jäseniä.

Hyvin tavanomainen tilanne on sellainen, missä henkilöt ovat epävarmoja jäsenyydestään – he  ovat saattaneet liittyä kirkkoon ollessaan pyhäkoulussa, ajautuneet pois myöhemmin eivätkä muista, ovatko he liittyneet Äitikirkkoon tai ovatko he yhä jäseniä. On helppo selvittää, oletko jäsen. Lähetä s-postiviesti osoitteeseen Clerk@christianscience.com ja lisää siihen nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä jäsennumerosi (jos sinulla on se). Pyydä sihteerin toimistoa tarkistamaan, että olet jäsen ja onko meillä oikeat yhteystietosi. Jos nimesi on muuttunut, asiaa auttaa, jos ilmoitat myös aiemman nimesi. Otamme yhteyttä sinuun pian.

Toinen ajoittain esiin tuleva kysymys on, mitä tapahtuu, ellei joku ole maksanut jäsenmaksua (englanniksi). Hän säilyttää edelleen jäsenyytensä.  

Olet sydämellisesti tervetullut katsomaan vuosikokouksen (englanniksi) verkkolähetystä. Voit osallistua keskusteluihin ChristianScience.com’issa. Jos sinulla on muita kysymyksiä, ole hyvä ja lähetä ne osoitteeseen Clerk@christianscience.com.

Kirkko merkitsee jäsenten työskentelyä yhdessä. Se muuttuu jatkuvasti. Uskon sinun huomaavan, että tämän päivän Äitikirkko jatkaa edelleen rakkauden ja huolenpidon ilmentämistään jäseniä ja koko ihmiskuntaa kohtaan.

Lämpimin terveisin,

Suzanne Riedel
Äitikirkon sihteeri