Suomi

Ask questions about Christian Science

Ask questions about Christian Science

Attend events, church services, or Sunday School near you

Attend events, church services, or Sunday School near you

The Extension of The Mother Church, Boston

Visit The Mother Church, in Boston, MA, USA

Mitä Kristillinen Tiede on?

Kristillinen Tiede auttaa sinua näkemään maailman henkisten linssien läpi. Kun ymmärrät kristinuskon takana olevan tieteen, pystyt löytämään henkisiä ratkaisuja ongelmiisi ja elämään parempaa ja terveempää elämää. Kristillinen Tiede vastaa kysymyksiin, joita jokainen tekee elämänsä jossakin vaiheessa, kuten esimerkiksi olemassaolomme tarkoitus, Jumalan luonne sekä onnen ja paranemisen lähde.

Lue lisää 

Rukous ja parantaminen 

Kristillinen Tiede opettaa luotettavan henkisen parantamismenetelmän tieteellisen rukouksen ja metafyysisen hoidon avulla. Tämä rukous sisältää selkeän ymmärryksen Jumalasta ainoana Luojana ja kaiken hyvän lähteenä mukaan lukien terveys, hyvinvointi ja ilo. Aikakauslehdissämme on julkaistu tuhansia oikeaksi vahvistettuja todistuksia paranemisista viime vuosisadan aikana.

Lue lisää

Kirkot, Lukusalit, ja nettiyhteisö

Kristillisen Tieteen kirkot, yhdistykset ja ryhmät pitävät sunnuntaisin jumalanpalveluksia ja keskiviikkokokouksia. Netissä on kirkkohakemisto, josta voit etsiä sinua lähinnä olevan. Lukusalit ovat kirjastoja, joista voit ostaa Kristillisen Tieteen tuotteita ja keskustella muiden kanssa, jotka myös opiskelevat ja haluavat tietää enemmän Kristillisestä Tieteestä. 

Kristuksen Tieteilijäkirkko 

Jäsenhakemukset   

Inspiraatio

Viestin

Kristillisen Tieteen Viestin ilmestyy sekä painettuna että nettiversiona oli 20 kielellä. Sen ensimmäinen painos ilmestyi saksaksi 1903. Artikkelit ja todistukset, joita Viestin julkaisee, osoittavat, miten paljon Jumala rakastaa jokaista tässä maailmassa riippumatta iästä, sukupuolesta, taustasta ja kansallisuudesta ja miten tämä rakkaus koskettaa sydämiä tuoden lohdutusta ja ratkaisuja.

Your Daily Lift ja julkiset esitelmät

15 maassa on 54 henkistä parantajaa ja kokenutta kansainvälistä puhujaa, jotka pitävät esitelmiä Kristillisestä Tieteestä kautta maailman. Nämä puhujat esittävät myös kahden minuutin innoittavia äänitteitä nimeltä Your Daily Lift  sekä pidempiä videoesityksiä henkilökohtaisesti. 

Your Daily Lift  Esitelmiä  Luennoitsija

Lapset ja nuoret

Time4thinkers.com

time4thinkers website screenshot

Time4thinkers.com tarjoaa keskustelufoorumeita nuorisolle, uutisia nuorten huippukokouksista, blogeja ja tietoa pyhäkoulusta sekä Kristillisen Tieteen järjestöistä korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Time4thinkers.com in Englanti

Englanninkieliset julkaisut

Muita Kristillisen Tieteen Julkaisutoimikunnan toimittamia aikakauslehtiä ovat The Christian Science Sentinel (kerran viikossa), The Christian Science Journal (kerran kuukaudessa), The Christian Science Monitor (uutisia 24/7) ja The Christian Science Quarterly (neljännesvuosittain ilmestyvä raamatunopiskeluvihko).