Brief aan voormalige en nonactieve leden

Hallo,

De Moederkerk heet alle non-actieve of voormalige leden hartelijk welkom. De liefde van De Moederkerk blijft constant en onvoorwaardelijk voor allen die lid zijn of lid zijn geweest.

Het komt wel eens voor, dat sommigen niet zeker weten of zij lid zijn – het is mogelijk dat zij lid werden toen zij de zondagsschool bezochten, later een andere weg zijn gegaan, en zich niet herinneren dat zij zich aansloten bij De Moederkerk of dat zij nog steeds lid zijn. Dit is makkelijk uit te vinden. E-mail Clerk@christianscience.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer (als je dat hebt). Vraag het kantoor van de secretaris om te bevestigen dat je lid bent en of we jouw juiste contactinformatie hebben. Mocht je naam veranderd zijn, dan helpt het om je vorige naam ook te geven. Je krijgt spoedig antwoord van ons.

We worden ook wel eens gevraagd wat er gebeurt als iemand zijn/haar Hoofdelijke Belasting [(in het Engels)] (Pro Capita Tax) niet heeft betaald. Zo iemand blijft een gerespecteerd lid.

We nodigen je hartelijk uit om de webcast van de Jaarvergadering te bekijken. Je kunt deelnemen aan de discussies op ChristianScience.com. Als je nog vragen hebt, kun je die sturen aan Clerk@christianscience.com.

Kerk betekent dat de leden samenwerken. Ze is voortdurend in beweging. Ik ben er zeker van dat je zult merken, dat De Moederkerk van vandaag ernaar streeft liefdevolle aandacht te tonen voor haar leden en voor de mensheid.

Met warme groet,

Suzanne Riedel
Secretaris van De Moederkerk