Nederlands

Attend events, church services, or Sunday School near you

Gebeurtenissen, kerkdiensten of een zondagsschool bij jou in de buurt bijwonen

The Extension of The Mother Church, Boston

Visit The Mother Church, in Boston, MA, USA

Wat is Christian Science?

Christian Science laat je de wereld zien door een geestelijke lens. Als je de wetenschap achter het christendom begrijpt, ben je in staat geestelijke oplossingen te vinden voor je problemen en een beter en gezonder leven te leiden. Christian Science beantwoordt die vragen die iedereen op een bepaald moment in zijn leven heeft: over de zin van het bestaan, het wezen van God en de bron van geluk en genezing.

Lees meer 

Gebed en genezing

Christian Science leert ons een betrouwbare methode van geestelijke genezing door wetenschappelijk gebed en metafysische behandeling. Dit gebed bevat een duidelijk begrip van God als de ene Schepper en de bron van al het goede, inclusief genezing, welzijn en vreugde. Er zijn in de laatste honderd jaar in onze tijdschriften duizenden getuigenissen van genezing gepubliceerd, door derden bevestigd of als betrouwbaar bewezen. 

Lees meer

Kerkdiensten, Bijeenkomsten voor de gemeente, Leeskamers

Christian Science kerken, verenigingen en groepen houden godsdiensten op zondag en woensdagbijeenkomsten.

Meer over Church of Christ, Scientist
Lidmaatschap aanvragen 

Inspiratie

Heraut

De Christian Science Heraut heeft zowel gedrukte als online uitgaves in meer dan 20 talen. De eerste editie verscheen in 1903, in het Duits. De artikelen en getuigenissen die gepubliceerd worden in De Heraut tonen Gods grote liefde voor iedereen in de wereld, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond en nationaliteit, en hoe deze Liefde ons beroert en troost en oplossingen brengt.

De Christian Science bijbelles

Lees meer

Your Daily Lift en openbare lezingen

54 geestelijke genezers in 15 landen, ervaren internationale sprekers, geven overal ter wereld lezingen over Christian Science. Deze sprekers verzorgen tevens de Your Daily Lift, een inspirerende online audioclip van 2 minuten, plus lezingen.   

Your Daily Lift  Lezingen  Sprekers

Kinderen en jongeren

time4thinkers website screenshot

Time4thinkers.com

Time4thinkers.com presenteert discussieforums voor jongeren, nieuws over jeugd hogeronderwijs-instellingen en universiteiten. conferenties, blogs en informatie over zondagsschool en Christian Science organisaties aan

Time4thinkers.com in Engels

Publicaties in het Engels

Andere tijdschriften die gepubliceerd worden door The Christian Science Publishing Society zijn de Christian Science Sentinel (wekelijks), The Christian Science Journal (maandelijks),en het The Christian Science Monitor (24/7 nieuws).