Bøn og sundhed

Sundhedspleje

ll-missy-slider

Sundhedspleje er vigtigt for alle. Typisk vil Kristen Videnskabs studerende højst sandsynligt benytte bøn som behandling. Vi benytter dette videnskabelige system i vores moderne tid, fordi det virker. I generationer har det vist sig at virke – mange gange efter at en medicinsk diagnose har erklæret (indikeret, at en lidelse er) for uhelbredelig. Denne tilgang til helbreden forklares fuldt ud i Mary Baker Eddys skrifter.

Steve - Lives Lived

Inden for sundhedsplejen er der Kristen Videnskabs praktiserende. De er fuldtids professionelle, der behandler patienter gennem bøn. Denne videnskabelige bøn er faktisk vores form for behandling. Praktiserende giver også åndelig vejledning og vil gerne besvare spørgsmål om denne helbredelsesmetode.

En anden nøglefunktion er Kristen Videnskabs plejere, som giver åndelig trøst og kvalificeret fysisk pleje. Dette indbefatter hjælp til bad, forbinding af sår, hjælp til mobilitet, madlavning osv.

Stil spørgsmål, tal med nogen eller få hjælp

Pleje af børn

Young girls in Sunday School

Kristen Videnskabs studerende deler samfundets stærke interesse i børns trivsel. I over hundrede år har vores system vist sig at være en overbevisende, sikker og kompetent måde at tage sig af børn på såvel som af voksne.

Kristen Videnskabs studerende anser helbredelse af børn for at være et af deres større bidrag til samfundet. Vi arbejder sammen med myndighederne og det offentlige sundhedssystemet, når der er medicinske hensyn at tage i forbindelse med børn.

Foredrag

Host a lecture general-audience

Kristen Videnskabs Foredragsråd blev etableret af Mary Baker Eddy i 1898 for at imødekomme den hurtigt voksende interesse for hendes opdagelse af Videnskaben om Kristus-helbreden. Dog er Kristen Videnskab lige så relevant i dag, som den var i 1898. Samtidig med at interessen for spiritualitet og for forholdet mellem bøn og helbredelse er vokset i de senere år, har Mary Baker Eddys livsværk fortsat meget at tilbyde dette område, der er i hastig udvikling.

Medlemmer af dette Foredragsråd bor overalt i verden, og de er alle erfarne praktiserende i Kristen Videnskabs helbreden. I deres foredrag anskueliggør de, hvor praktisk kristendommen er, hvilket illustreres med aktuelle beretninger om helbredelser, som er et resultat af studiet og anvendelsen af Kristen Videnskab.

Your Daily Lift   Foredrag

Klasseundervisning

For dem, der er alvorligt interesseret i denne religion, findes der lærere rundt omkring i verden, som afholder intensive 12-dages klasseundervisning i Kristen Videnskabs teologi og praksis.

Publikationer

Bibelen og Videnskab og Helse

The Bible & Science and Health - stain glass window in the Church

Bibelen og Videnskab og Helse med Nøgle til Skriften af Mary Baker Eddy indeholder praktiske ideer og forklaringer omkring bøn og helbredelse samt inspiration nok til et helt liv. De sidste 100 sider i Videnskab og Helse giver eksempler på, hvordan mennesker er blevet helbredt ved at læse disse to bøger.

Kristen Videnskabs Herold

Kristen Videnskabs Herold i trykte og online versioner findes på mere end 20 sprog. Den første udgave udkom på tysk i 1903. De artikler og vidnesbyrd, som Herolden offentliggør, viser, hvor meget Gud elsker enhver af os, uanset alder, køn, baggrund og nationalitet, og hvordan denne kærlighed rører vores hjerter og bringer trøst og løsninger på problemer.

Andre publikationer

Både trykte samt udgivelser, der kan læses på internettet  omfatter bøger, tidsskrifter, hæfter såvel som CD’er med tale og musik for alle aldersgrupper samt radioudsendelser på nettet, og det findes alt sammen på læseværelserne. Et af tidsskrifterne indeholder selve vejledningen til dagligt bibelstudium. Vores daglige, ugentlige, månedlige og kvartalsvise inspirerende litteratur læses af folk fra mange trosretninger. Disse og alle andre publikationer fortæller om opløftende ideer til problemløsning. Mange mennesker har hørt om vores avis The Christian Science Monitor. Læs den online på CSMonitor.com (webside på engelsk).

Tal med nogen eller få hjælp

Har du spørgsmål? Vil du gerne snakke? Har du brug for hjælp? Enkeltpersoner og samfund er tilgængelige for dig online og i dit område.