Medlemsressourcer

Global members collage (International pages)

Medlemsressourcer

The Mother Church, Boston

Ansøgning om medlemskab

Kirkenyheder og aktiviteter

Kirkenyheder, sociale medier og nyhedsbreve

The Mother Church original ediface and its bell tower (in the foreground)

Man kan holde sig opdateret ved at gå ind på Kirkenyheder (på engelsk), bestille e-mail nyhedsbreve eller følge kirken på de sociale medier.

Møder, workshops og inspirations-aktiviteter

Folks chatting outside during the Church Alive summit in the UK

Ved Årsmødet i juni måned kan du lytte til og tænke over rapporter fra embedsmændene og beretninger fra marken. Rapporterne behandler et tema valgt af Kristen Videnskabs Bestyrelse. Kirker kan også vælge at være vært for individuelle grenkirkeworkshops med forskellige temaer. 

Individuelle aktiviteter

Klasseundervisning

Folk kan få klasseundervisning, et tolvdages-kursus i spirituel helbredelse for at uddybe deres forståelse og udvide deres praktiseren af Kristen Videnskab. Både før og efter klasseundervisning kan man bede dagligt for sig selv, for andre og for verden.

Kristen Videnskabs praksis

Hvis man er til rådighed på fuld tid i helbredende praksis, så kan man ansøge om at blive optaget som Kristen Videnskabs praktiserende i Kristen Videnskabs Herold.

Kristen Videnskabs pleje

Kristen videnskabs plejere fremmer en helbredende atmosfære og hjælper folk til at fungere så normalt som muligt, mens helbredelsen foregår.

At bidrage

Folk kan bidrage til kirken med tid, talenter, kærlighed og mere. De kan skrive om deres bønner, inspiration, helbredelser og erfaringer og sende dem til Kristen Videnskabs Herold. De kan også deltage i grenkirkeaktiviteter, donere penge til Moderkirken, og mere.

Individuelle ressurser

Studium

Science and Health cover (Danish)

Bibelen og Videnskab og Helse med Nøgle til Skriften af Mary Baker Eddy er kernen i Kristen Videnskab. At studere disse bøger, bruge den ugentlige Kristen Videnskabs bibellektion gør det naturligt og let at benytte de åndelige sandheder i ens liv. At forstå Mary Baker Eddys liv kan også styrke din evne til at praktisere Kristen Videnskab.

Abonnementer og andet

Artikler på mange sprog, heriblandt også dansk, er tilgængelige fra Kristen Videnskabs Herold, og artikler på engelsk kan læses i The Christian Science Journal og The Christian Science Sentinel. Andet, som kan være til støtte i dit studium, er bibelopslagsbøger, kommentarer, samlinger af klassiske artikler og mere.

The Christian Science Monitor

Ikke kun for kirkemedlemmer: The Christian Science Monitor er en prisbelønnet, international, upartisk nyhedskilde (på engelsk) med den mission “Ikke at skade nogen, men at velsigne hele menneskeheden” (se The First Church of Christ, Scientist, and Miscellany, s. 353).

Kirkeaktiviteter

Gudstjenester

Medlemmer arbejder sammen for at styrke og få det størst mulige udbytte af søndagsgudstjenesterne og vidnesbyrdmøderne om onsdagen. 

Søndagsskole

Students in a discussion at Sunday school

De giver også praktisk bibelbaseret søndags- skoleundervisning for børn og unge op til 20 år.

Læseværelser og Foredrag

Medlemmerne arbejder aktivt og beder for og deler Kristen Videnskab med offentligheden på Kristen Videnskabs læseværelser. De organiserer også foredrag, støtter dem i bøn og inviterer folk.

Publikationskomiteer

Pressen har hele tiden indflydelse på den offentlige mening på en lang række områder. Gennem Publikationskomiteen hjælper medlemmerne med til at give nøjagtig information om Kristen Videnskab til offentligheden.  

Ungdom i kirken

Youth Summit

Alle kan deltage i TMC Youth ved at inddrage en ny generation i alle kirkeaktiviteter. De aktiviteter, som særligt engagerer ungdommen, er søndagsskoleundervisning, Kristen Videnskabs organisationer, CSO på højere læreanstaler og universiteter samt aktivt medlemskab. Læs mere på engelsk

Medlemskab

Man kan blive medlem af en lokal Kristen Videnskabs grenkirke eller et samfund såvel som af Moderkirken. Folk deltager også i uformelle grupper for at studere Kristen Videnskab og holder uformelle gudstjenester over hele verden. 

Fællesskab

En-til-en 

A Christian Science practitioner

Hvis du ønsker at have forbindelse til andre men ikke er parat til en stor gruppe, så kan du komme i forbindelse med andre på chat online, pr. telefon eller personligt. Du kan finde en liste over kontaktpersoner i Kristen Videnskabs Herold

Arrangementer 

Offentlige foredrag, arrangementer på læseværelset og andre aktiviteter finder måske sted i dit område.  

Fortæl om Kristen Videnskab

Artikler om at fortælle om Kristen Videnskab til andre

Bøn i forbindelse med at dele Kristen Videnskab med andre? Der er nogle artikler om denne vigtige funktion i Kristen Videnskabs Herold

Kirken i samfundet og på internettet

Kristen Videnskabs grenkirker er organiseret for at tjene samfundet. Det er vigtigt at tænke på, hvad der kan gøres for at være sikre på, at folk kender til Kristen Videnskab, til kirken og alle dens aktiviteter. En vej til dette kan være via internettet. Læs mere på engelsk

Kristen Videnskab på internettet og de sociale medier

Open conversations

Du kan dele links til denne hjemmeside med dine venner ved at bruge knapperne til at dele via email, Facebook og Twitter.