Tidligere eller passive medlemmer

Moderkirken sender hermed en kærlig velkomsthilsen til alle passive eller tidligere medlemmer. Moder-kirkens kærlighed er uforanderlig og betingelsesløs overfor alle, der er eller har været medlemmer.

Det sker, at nogle kommer i den situation, hvor de føler sig usikre på deres medlemskab – de blev måske medlem, da de gik i Søndagsskole, kom så væk fra det senere og husker ikke helt, hvorvidt de blev medlem af Moderkirken, eller om de stadig er medlem. Du kan nemt finde ud af, om du stadig er medlem. Du skal bare e-maile til Clerk@christianscience.com og skrive dit navn, din adresse, telefonnummer og medlemsnummer (hvis du har det). Bed blot sekretærens kontor om at se efter, om du er medlem, og om vi har din korrekte adresse og tlf. nr. Hvis du har skiftet navn, vil det være en stor hjælp, at du skriver dit tidligere navn også. Så vender vi hurtigt tilbage.

Et andet spørgsmål, der ofte kommer op er, hvad der sker, hvis man ikke har betalt Per Capita Skat (på engelsk). Han eller hun står stadig som medlem.

Du er hjerteligt velkommen til at se videoen på internettet fra Årsmødet. Du kan deltage i debatter på ChristianScience.com. Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at sende dem til Clerk@christianscience.com.

Kirke er medlemmer, der arbejder sammen. Den forandrer sig hele tiden. Jeg er sikker på, at du vil kunne se, at Moderkirken af i dag bevæger sig fremad, idet den udtrykker kærlighed og omsorg for medlemmer og for menneskeheden.

Kærlig hilsen

Suzanne Riedel
Moderkirkens Sekretær